https://hu.wikipedia.org/wiki/Szinpetri
Aggteleki Nemzeti Park határán fekszik.

Meseszép látvány, ahogy a hegyek körülölelik a falut. További vonz ereje a szépségen kívül: Jósva patak végig folyik a kertek alatt.
A fő út közepén a nagy kanyarban található vendégházunk.

Előttünk halad el a sárga túra útvonal, mely a hegyek között becsatlakozik a kék túraútvonalba.
Zárható udvarban kialakított parkolóban van helye a járműveknek. Az udvarban található egy pihenő, bográcsozó hely. Gyerekeket hinta várja, s nagy udvar hátul focizáshoz és egyéb kinti játékhoz. Az udvarról és a fönti belépőről csodás látványt nyújt a közeli hegyvonulat. S este mikor már elcsendesedik az amúgy is halk falu, a közeli zúgóknak köszönhetően hallani a Jósvát. Szép nyári éjszakákon a csillagokban lehet gyönyörködni. E hangulatos helyen alakítottuk ki vendégeinknek közös helyiségekkel és privát szobákkal a nyugalom szigetét.

A földszinten található a kb 50 nm es hangulatos társalgó, televízió készülékkel, csocsó asztallal, Mellette egy kényelmes nagy konyha. Vegyes tűzhellyel, mikrohullámú sütő, kávéfőző, komplett edényfelszereléssel. Étkezési lehetőséget kínál a kényelmes székek társaságában elhelyezett asztal. Ugyancsak a földszinten található egy 3 ágyas és egy 4 ágyas szoba. Mindkét szobában bent van a fürdőszoba.
Az emeleten van egy 3 ágyas és egy két ágyas szoba. Szobákat összekötő folyosóról nyílik a tea konyha, melyben mikrohullámú sütő és hűtőszekrény van. Ugyancsak a folyosóról nyílik a fürdőszoba. S van még egy kisebb zuhanyzó is.
Családbarát szálláshelyünkön igénybevehető kiságy, járóka, etetőszék is.